ZO+ intensief begeleidingstraject

Bij Dapowerkt zijn we trots op onze samenwerking met PPOZO en Zonova om intensieve begeleidingstrajecten aan te bieden binnen ZUIDOOST+. Hier bundelen we onze krachten om een ondersteunende leeromgeving te creëren die de kernwaarden van Dapowerkt belichaamt: didactisch, adaptief, pedagogisch en ondersteunend aan het hele primair onderwijs.

In onze ZUIDOOST+ klas ontvangen leerlingen begeleiding die naadloos aansluit bij hun individuele behoeften, terwijl ze tegelijkertijd een gestructureerde ondersteuning ervaren die bevorderlijk is voor hun educatieve groei. We implementeren School Wide Positive Behavior Support (SWPBS) benaderingen, die positief gedrag stimuleren en een veilige, voorspelbare en positieve leeromgeving creëren. Ons team van individuele en groepsbegeleiders werkt nauw samen om leerlingen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen, zowel schools als sociaal.

Aanmelding voor onze programma’s verloopt via de school, waardoor we een gestroomlijnde en geïntegreerde service kunnen aanbieden die direct ingaat op de noden van de schoolgemeenschap. Voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw school kunnen ondersteunen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en om samen te werken aan de toekomst van ieder kind in het primair onderwijs.

Meer informatie?

Neem contact op